Små Citroner Gula

Små Citroner Gula är en bok av Kajsa Ingemarsson (kolla hennes blogg). Hon skriver på ett enkelt och trevligt sätt. Boken är mysig och charmig. Normalt läser man nog igenom den ganska snabbt och det är för mig positivt. Jag rekommenderar er att läsa denna, och om ni gillar den så finns det fler böcker av Kajsa Ingemarsson som är både liknande och inte så att säga :) Bra sommarläsning!

 

Här kan du köpa boken i pocket för 39 kr (fraktfritt!)

 

Baksidestext:

Med en fot i Stockholm och en i barndomens trygga småstad tycker Agnes sig stå hur stadigt som helst. Hon har en familj som alltid ställer upp, ett bra jobb i restaurangbranschen, en pojkvän som älskar henne och en bästa kompis som hon känner utan och innan. Eller? En efter en rasar byggstenarna i Agnes liv tills hela tillvaron rämnat.

Efter en uppgörelse med den sexistiske restaurangchefen Gérard står Agnes plötsligt utan jobb. När sedan sambon Tobias, musiker på turné, lämnar henne för en storbystad körsångerska är hon inte bara utan pojkvän utan också berövad större delen av sitt självförtroende. Kanske är det därför hon tvekar när Kalle, en gammal kollega som just är i färd med att öppna egen restaurang, erbjuder henne jobb. Ska hon våga sig på ett så riskfyllt projekt?

Agnes beslutar sig ändå för att ta chansen och lägger ner sin själ i den nyöppnade restaurangen - Små citroner gula.Bild lånad från Adlibris Bild lånad genom sökning på GoogleKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0