My name is Earl

My Name Is Earl är en amerikansk komediserie från 2005 med Jason Lee i huvudrollen. Serien skapades av Greg Garcia och produceras av amerikanska 20th Century Fox. Serien har vunnit två Emmy Awards-priser för regi och manus.

Serien är fyra säsonger lång och handlar om Earl Hickey som är lite av en skurk och buse. Så var han i alla fall innan han en dag vinner 100 000 dollar på lotto, men blir påkörd av en bil precis efter och tappar lotten. När han ligger på sjukhus vill hans fru Joy (Jaime Pressly) skilja sig och hans liv kan inte bli värre. Efter att han sett på ett tvprogram kallat Last Call with Carson Daly så börjar han tro på karma. I samband med detta upprättar Earl en lista över saker han gjort i livet om på olika sätt skadat honom. Han börjar leta upp dessa personer för att försöka gottgöra dem och förtjäna pengarna han vunnit. Denna lista och karma är vad hela serien handlar om.

Andra karaktärer i serien är Earls bror Randy Hickey (Ethan Suplee), städerskan och exotiska danserskan Catalina (Nadine Velazquez) och Darnell "Crab Man" Turner (Eddie Steeples) som jobbar på en sylta kallad The Crab Shack.

My name is Earl är en av dom bästa tv-serierna jag vet :) Den är absolut sevärd!

 

Mer info och klipp finns på http://www.imdb.com/title/tt0460091/

 

Randy - Catalina - Earl - Joy - Darnell

Bild lånad från GoogleKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0