Bildbomb från Hejnum - del 4

Här kommer ett nytt gäng blandade bilder :) Klicka på dom för större bilder:

 

 

 

 

 

 

 

* Bild nr 2 är Cementa i Slite, bild nr 4 är en solcellslampa, bild nr 9 är kyrkan i Hejnum, bild nr 10 är Jonathan med Ebba i famnen, bild nr 14 är huset mamma, pappa och Patrik bor i, bild nr 17 är en "slang" till fiberbredbandet som läggs ner i Hejum och Bäl och nr 18 är mammas överdimensionerade hängpelargon.



Kommentarer
Sara Håkansson

Åhh, vilka fina djur- och naturbilder! :) Har du tagit allihopa själv? Om jag inte minns fel så är din pappa också väldigt fotointresserad. Har några bilder på mig som barn som jag tror din pappa har tagit :)

Minns Hejnum som om det vore igår man var där....Men jag antar att det har förändrats en del sen sist jag var där...? Skulle va kul och se hur allting ser ut där nu...Farmors lilla stuga är jag särskilt intresserad av...Vi kanske kan ordna en träff där i sommar? :) Hade ju varit otroligt kul och få träffa dig med familj oxå! :)

Kram

/Sara kusin

2012-02-29 @ 11:38:54
Madeleine

Tack så mycket och va roligt att du hittat till min blogg! :) Ja jag har tagit alla bilder själv :) Det stämmer att pappa är fotointresserad och du kan säkert ha nån bild som han tagit. Ja men nu är det tyvärr så att hela gården ska säljas.. Så jag vet inte om det går att planera något :/ Kram

2012-02-29 @ 14:49:55
URL: http://maddiesworld.blogg.se/
Sara Håkansson

Vad är det du säger!!? Ska gården säljas med djur och allt??! Ja det var ju synd...men kanske nödvändigt...? Ska du hem nåt i påsk då...? :) fast det kanske säljs innan dess...Är ju så himla nyfiken på att se hur allting ser ut där nu...Det var ju ett tag sen man var där i Hejnum....Och det är ju inte varje dag man besöker släkten precis....Kommer inte ihåg när jag såg dig sist...? På farmors begravning kanske...? var det 2004? tiden går fort....

2012-02-29 @ 21:36:22
Madeleine

Ja tyvärr är det så.. Det är så svårt att få något sånt att funka nu för tiden.. Ja jag ska hem till påsk, ska se till att få ledigt bara :) Det kan stämma att det var då, men det var nog i januari 2005 som hon begravdes tror jag.. När ska du till Gotland nästa gång då?

2012-02-29 @ 21:41:18
URL: http://maddiesworld.blogg.se/
Sara

Tråkigt att ni måste sälja... :-( och därmed raseras alla mina barndomsminnen för gott...tragiskt men sant...Men det är säkert annu jobbigare för dig och alla andra som vuxit upp där på gården...Men tider förändras som sagt...Vart har dina föräldrar tänkt flytta då?



Vi är hemme på ön under påskhelgen (to-sö). Ska bo med familjen på Wisby Jernvägshotell (vandrarhemmet ovanför Vero moda). Man är ju gotländsk turist numera.... :)

2012-02-29 @ 22:13:46
Madeleine

Ja det är ungefär så jag känner :( Det tar väldigt hårt på mig att dom måste sälja.. :( Magnus köpte ett hus i Bäl för några år sen och sen så "bytte" dom så han äger huset och gården i Hejnum och mamma och pappa äger det i Bäl så det är dit dom ska flytta. Magnus ska väl bo hos sin tjej i Källunge och Patrik ska väl bo hos mamma och pappa tror jag. Skönt att komma hem till ön igen? :)

2012-03-01 @ 09:06:48
URL: http://maddiesworld.blogg.se/
Sara Håkansson

Jora, det känns bra att få kum haim till ö:en igen :)Men det kan lätt bli lite hektiskt när det är många man vill passa på och träffa när man är hemma en kort tid. Vi ser till att åka hem minst 4 gånger om året iaf. I sommar kommar vi vare på ön under v 28-30. Vi ska hyra överdelen av ett gårdshus ute på Terra Nova. Hur ofta är du på ön? Kommer du/ni i sommar? Skulle va kul att ses som sagt...det var ju inte igår precis... :) Kram

2012-03-24 @ 10:28:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0