Soligt och varmt!

Äntligen lite sol och värme idag även om det inte varit hela dagen så nästan i alla fall :) Så mesta dagen har spenderats ute i solen, delvis med katterna :) Stack in till stan en sväng för att köpa en till kattlåda och kattsand bland annat. Träffade Bibbi, Julia och Josie inne på City Gross :) Josie är Bibbis lillasyster som är här på besök från Kanada, så med henne får man prata engelska ;)
Blev halvt ihjälskrämd på jobbet i natt, någon bestämde sig nämligen för att starta en motorcykel och gasa iväg precis utanför lägenheten vid 02:20 -.- Normalt är tyst och lugnt där utanför så det blev en chock. Så otroligt fräckt och tanklöst mot dom som ska sova.
Har planer på att inte göra så värst mycket mer idag ;) Kanske blir det lite Sims 3 eller häng utomhus med en bok om vädret tillåter (det är en hel del oroväckande moln) :) 
Ikväll blir det amerikanska pannkakor till middag och i morgon är det jobb 8:30-16:00 som gäller :) Bara fyra ynka pass innan semestern! Me like ;) Hoppas ni har en skön helg och att solen har hittat er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0