Paus? Slutet?

Har haft minimal blooglust den senaste tiden, men vad det beror på kan jag inte svara på faktiskt. Tidigare har jag alltid känt att jag har något att skriva om men nu var det ett bra tag sen jag kände på det sättet. Så det blir mer eller mindre en (automatisk) bloggpaus nu medan jag funderar på om bloggen ska läggas ner eller ej. Har hittat två grupper (fotogrupper) på Facebook nyligen, så jag känner nu att FB och Instagram tillsammans täcker min lust att dela med mig av mina bilder och annat. Men jag ska ta mig en ordentlig funderare på detta. 

Förkyld..

Känner mig lite sådär halvförkyld, hade ont i halsen igår och i förrgår, det är borta idag men nu är jag täppt i näsan och har snuva istället :/ Tror det är glassen jag ätit som gjort susen för halsen ;)

Ekorre i repris

En annan av mina absoluta favoritbilder som jag fotat själv :)

Fågelfrost i repris

Kollat runt bland mina foton/bilder idag och hittade den här som helt klart är en av mina absoluta favoriter av mina egna foton :) Brukar inte ha namn på mina bilder men just denna har jag döpt till Fågelfrost. Den är tagen en morgon i oktober 2012.

Me

Det finns inte så många bilder på mig själv som jag gillar med den här som jag tog igår tycker jag faktiskt blev riktigt bra :) En av få bilder som jag inte blundar på, haha :P

Hustitt

Ikväll har vi varit i Gransholm och tittat på ett hus där :) Verkar lovande, men ingenting är bestämt ännu. Vi ska suga på karamellen lite så att säga, men spännande är det! Det var ingen "riktig" visning eftersom huset inte officiellt ligger ute för försäljning ännu, vi har första tjing så att säga :) Nu har vi en mycket att prata om, fundera på och eventuellt gå vidare med, men mer om detta kommer!

I see fire

Älskar den här låten med Ed Sheeran :) Det är filmmusiken till The Hobbit - Desolation of Smaug. Musikvideon består av massa olika klipp från filmen, tänk på det om ni inte sett filmen men vill/ska se den ;)
 
 
Oh misty eye of the Mountain below,
Keep careful watch of my brothers' souls,
And should the sky be filled with fire and smoke,
Keep watching over Durin's son.

If this is to end in fire,
Then we shall all burn together,
Watch the flames climb higher,
Into the night.
Calling out father oh,
Stand by and we will,
Watch the flames burn auburn on,
The mountainside,

And if we should die tonight,
We should all die together.
Raise a glass of wine,
For the last time.
Calling out father oh,
Prepare as we will,
Watch the flames burn auburn on,
The mountainside.

Desolation comes upon the sky.
Now I see fire,
Inside the mountain.
I see fire,
Burning the trees.
And I see fire,
Hollowing souls.
I see fire,
Blood in the breeze.

And I'll hope that you'll remember me.

Oh should my people fall then,
Surely I'll do the same.
Confined in mountain halls,
We got too close to the flame.

Calling out father oh,
Hold fast and we will,
Watch the flames burn auburn on,
The mountainside.

Desolation comes upon the sky.

Now I see fire,
Inside the mountain.
I see fire,
Burning the trees.
And I see fire,
Hollowing souls.
I see fire,
Blood in the breeze.

And I'll hope that you'll remember me.

And if the night is burning,
I will cover my eyes,
For if the dark returns,
Then my brothers will die.
And as the sky is falling down,
It crashed into this lonely town.
And with that shadow upon the ground,
I hear my people screaming out.

I see fire,
Inside the mountains.
I see fire,
Burning the trees.
I see fire,
Hollowing souls.
I see fire,
Blood in the breeze.

I see fire,
(Oh you know I saw a city burning.)
Fire.
(Feel the heat upon my skin.)
Fire.
And I see fire,
Fire.

And I see fire burn auburn on,
The mountainside
 

Svartvita bilder

 
 
 
Tycker faktiskt det är något speciellt med svartvita bilder, det blir en helt annan känsla än färgbilder :) Borde fota mer svartvitt :)

Tussilago och spindel

 
Igår när jag var på promenad själv så hittade jag en tussilago och idag när Joel var med mig på promenad så hittade han en spindel :)

Lördagslunch

 
 
Köpte ett våffeljärn idag och slog till med att göra våfflor till lunch :) Riktigt gott! Gjorde smeten själv också, vilket var mycket lättare än jag trodde :P

Pojke - eget mönster

Idag har jag suttit och virkat igen, påbörjade denna pojken i förmiddags och blev klar för en liten stund sen :) Utgick från mönstret på min förra docka (tjejen på bilden nedanför) men ändrade om en del. Största skillnaderna är händerna, fötterna och storleken på huvudet om man ser till själva basen. Det svåraste var helt klart tröjan, som jag virkade klart efter att jag satt på den :P Så den går inte att ta av men shortsen kan man ta av och byta. Att han inte har näsa och mun är ett medvetet val ;)
 

En vårknopp

Solen har lyst med sin frånvaro både igår och idag, vilket känns trist men inte ovanligt så här års. Men man vänjer sig ju så fort vid soliga dagar :P 

Chips med köttsmak

Provar nya chips ikväll,ä ter inte chips särskilt ofta men jag blev sugen på att prova dessa när jag såg dom i affären idag :P Smakar lite som grillat faktiskt :) Har inte någon superstark köttsmak men dom får absolut godkänt av mig :)

Yoghurt-tips

Blev bjuden på frukost igår morse på jobbet och då fick jag smaka yoghurten Bärry med smak av blåbär och den var överraskande god :) Är inte superglad i yoghurt annars men detta kan nog bli en favorit. Var tvungen att köpa hem dom andra smakerna igår när jag storhandlade :P Har hört att körsbär ska vara riktigt god den med :) Finns nog i dom flesta vanliga mataffärerna.

Passionsblomman uppdatering 6

Passionsblomman har haft en ordentlig växtspurt den senaste veckan, vilket jag gissar beror på värmen och solen :) Kom hem igår kväll så idag har jag bundit upp det nya som försökt slingra sig iväg :P
 
Så här såg den ut i September förra året när jag precis hade planterat den :)

Kanelbullar

Instagrambild från igår när jag och mamma gjorde kanelbullar :) Både kransar, längder och bullar och några med äpplen i blev det :)

Makro - vårbilder

 
 
 
 
Underbart att makro-säsongen har börjat igen! Såg till och med en humla idag men hann inte få den på bild :P

Fjäderfä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotat mammas fjäderfän idag :P Riktigt roligt att fota dom tycker jag :) Dom har skaffat fler sen sist så det var nya att fota idag.

Svartvitt - gammalt hus

 

Vårpromenad

 
 
 
Varit ute på en timmes promenad i det underbara vädret idag med hela familjen :) Vi har haft 10 grader här och strålande sol hela dagen :) Såg årets första blåsippor med!

Rosa kanin 2

Ebba ville ha en helrosa kanin och hon ville ha en innan hon ska på dagis i morgon så det var bara att virka så fingrarna glödde :P Har en aning ont i tummen nu men den är klar och hon verkar mer än nöjd så då är jag glad :)

Elefant

Gjort klart den här idag, riktigt kul att göra :)

Chocolate chip cookie dough brownies

Bjöd min familj ikväll påsåna här maffiga kakor :) Riktigt gott men mättande! Hade suttit fint med lite vaniljglass till ;)

Visby

 
Bjuder på två bilder från härligt soliga men blåsiga Visby idag :)

Vackra blommor i trädgården

Snöklocka
 
Primula
 
Primula
 
Vintergäck
 
Krokus
 
Snödroppar
 
Krokus. Många fina blommor i mina föräldrars trädgård :)

Mot Gotland!

Då var det dags för ett besök hemma på Gotland igen :) Stannar nästan en vecka :) Åker ikväll strax före 18 och är framme vid midnatt i Visby hamn. Ha det fint så hörs vi från Gotland nästa gång!

Docka - eget mönster

Resultatet av mitt första egna mönster :P Klänningen går att ta av så det kommer kanske bli fler plagg till henen :)

Det gäller att hålla i sig

Bättre sent än aldrig?

Nu som först blommar min amaryllis jag köpte i början av december :P

Hamburgare

 
 
Virkat en hamburgare :P Floyd får visa att den är fullt ätbar :D Hade lite problem då mönstret jag hittade inte var komplett så jag fick improvisera en del.

Knäppis

 
 
RSS 2.0