Just me

Färgat håret ikväll :) Hittade inte den nyans jag brukar ha men denna är nästan samma så jag är nöjd :P Har dock inte borstat håret ännu ^^

Fotovägg!

 
 
För två år sen började jag med detta fotocollage på väggen i vardagsrummet. Började med ett par bilder och sen har jag fyllt på vid några tillfällen. Idag fick jag hem ett gäng bilder som jag betsällt så nu har jag laminerat dom och satt upp dom på väggen så här :) Vissa bilder är flera år gamla och andra är nya. Det är lite roligt att titta på bilderna och tänka att varenda en av dessa bilderna har jag fotat :) Samtliga är oredigerade. Har slut på lamineringsplast i rätt storlek så jag ska köpa mer och förmodligen sätta upp fler bilder :) Så här såg det ut när jag började, det är några fler bilder nu om man säger så ;) Beställde även förstoringar på ett par bilder men det tar längre tid innan man får dom, men kul att ha något att vänta på :P

La Praline

 
På chokaldfestivalen i Göteborg den 19 oktober smakades det massor av choklad men den absoluta favoriten är från företaget La Praline som tillverkar chokladen i Göteborg :) Det är inte så vanligt med svensktillverkad choklad. Köpte en ask på chokladfestivalen av deras tryfflar med whiskysmak. Dom är så underbart goda :) De finns i fler smaker. Så klart tog asken slut nyligen (200 gram) och jag funderade på hur jag skulle kunna få fatt på fler ;) Kollade på deras hemsida (länk ovan i namnet) och där stod det att man kunde maila företaget för att hitta återförsäljare i närheten. Så det gjorde jag och fick snabbt svar. Det visade sig att det finns två ställen i Växjö och ett i Lammhult som säljer deras choklad. Så jag valde det ena, Söderkryddan heter det, och där fanns som sagt chokladen! Köpte två askar ;) Vilken mysig liten affär förresten :) Det är en kvinna som har en affär i sin källare. Där säljer hon massa fina saker; godis, presentgrejer, smycken, teer och mycket mer. Kommer absolut åka dit igen, för jag hade inte så mycket tid igår att kolla runt så mycket :) 

Yr

Hatar att va yr. Det kom igår kväll, då världen började gunga och jag kunde knappt resa mig från soffan och stå upp. Lyckades gå ut och ta lite frisk luft och då kändes det bättre. Men när jag la mig i sängen på höger sida så "kände" jag hur hela sängen snurrade en stund :( Tror det beror på att jag sovit dåligt flera nätter nu. Sov ordentligt i natt och idag känns det lite bättre men jag är fortfarande yr. Hoppas det släpper idag för detta är int

Örhängen - va annars?

Var på Ur&Penn idag och fyndade örhängen, 25:-/par :)

Uppiggande i höstmörkret

 
Idag köpte jag en krukväxt (Novemberkaktus) och några snittblommor (liljor) :) Piggar upp i detta ständiga mörker :) Nu går vi ju in i den absolut tråkigaste delen av året rent väder- och naturmässigt.
 

Simone gjorde oss strömlösa

Som dom flesta vet så var det ju storm igår i större delen av södra Sverige. Här hade vi klass 3-varning. Blåste riktigt mycket och jag var på jobbet hela dagen, slutade 21:30 då det blåste som mest. Jag vågade inte köra hem så jag kollade med min arbetskamrat på det andra stället jag jobbar på om jag kunde komma dit och slagga på soffan, och det gick bra. Det passade mig bättre att vara på det stället än där jag jobbade hela dagen. Varför behöver vi inte gå in på. I alla fall så spenderade jag natten där och sen vid 07-tiden på morgonen kunde jag köra hem. Det är inte jättelångt hem men det låg flera träd vid sidorna om vägen som legat rakt över vägen på natten, så det var tur att jag inte körde hem då! På jobbet var det inte strömavbrott men väl här hemma. Strömmen kom tillbaka för en dryg timme sen efter att ha varit borta i cirka 20 timmar. Haha, man märker hur beroende man är av strömmen då! :P
 
Sov dåligt i natt så jag slappade i sängen en stund idag med katterna :) Rookie somnade med ansiktet i täcket :P

Plants vs Zombies 2

Har väntat länge på att det här spelet ska släppas! Så igår hittade jag det i Play Butik på min surfplatta :) Det är gratis men man kan välja att köpa extra grejer i spelet om man vill! Tycker förra var jättekul men detta är ännu bättre, och svårare :P Läs här om när jag skrev om Plants vs Zombies (första spelet).

Tar vara på hösten

 
Slängde ihop den här för en stund sen :) Gick ut i trädgården och plockade ihop lite av varje och detta är resultatet :)
 

Pysselprojekt - dockhus - krukväxt

 
Pysslat ihop en liten krukväxt till dockhuset idag :) Jobbade i Fimo-lera (soft) för första gången (på allvar) och bakade den i ugnen. Tycker den blev helt okej, men kan absolut öva mer :P Jorden i krukan blev bra tycker jag :) Själva krukan och blomknoppen är okej men stjälken är lite för tjock och bladen blev inte som jag tänkt. Men den får duga :)
 

Champagne

Myser med älsklingen och dricker champagne för att fira min tills vidare-anställning :) Bilden är från Instagram: the_maddie 

Pysselprojekt - dockhus del 14

 
 
 
 
Har påbörjat målningen av utsidan på dockhuset idag :) Tar del för del för att undvika att katterna kladdar ner sig själva med färg medan det torkar :P Är fortfarande på jakt efter material till fler möbler så jag kan börja snickra ;)

Scary Legs

Underbart :) Simon's Cat är bäst!

Safe and sound

Detta är absolut en skön låt med Capital Cities :) Tycker dock inte speciellt mycket om videon ^^ Men det är helt klart en klisterlåt som fastnar i huvudet, som man kommer på sig själv med att gå och nynna på :P
 
 
I could lift you up
I could show you what you wanna see
And take you where you wannao be

You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we'll be safe and sound, we're safe and sound

I could fill your cup
You know my river won't evaporate
This world we still appreciate

You could be my luck
Even in a hurricane of frowns
I know that we'll be safe and sound

(Safe and sound) We're safe and sound
(Safe and sound) We're safe and sound
(Hold your ground) We're safe and sound
(Safe and sound)

I could show you love
In a tidal wave of mystery
You'll still be standing next to me

You could be my luck
Even if we're six feet underground
I know that we'll be safe and sound, we're safe and sound

(Safe and sound)
(Safe and sound)
(Hold your ground)
(Safe and sound)

I could lift you up
I could show you what you wanna see
And take you where you wanna be

You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we'll be safe and sound

I could lift you up
I could show you what you wanna see
And take you where you wanna be

You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we'll be safe and sound

We're safe and sound
We're safe and sound
We're safe and sound
We're safe and sound

(Safe and sound) We're safe and sound
(Safe and sound) We're safe and sound
(Hold your ground) We're safe and sound
(Safe and sound) We're safe and sound
 

Galax

Ni som följt mig ett tag har nog sett den här nail arten innan, men jag gör den gärna igen då jag tycker den är så fin! :) Spana in detta inlägget för att se, steg för steg, hur man gör :)

Fluffy-gos

Ellen Degeneres - Kai

Kollade på The Ellen Degeneres Show häromdan och såg denna urgulliga lilla pojken där :) Han är så söt så man smälter! Får tårar i ögonen ♥
 

Helt ny bloggdesign!

Så nu har jag suttit någon timme och pillat med en ny design till bloggen :) Känner mig rätt så nöjd men jag kanske ändrar något litet efter hand :P Vad tycker ni?

Ny degsign på bloggen?

Som det är nu så samarbetar inte min design på bloggen med mig. Har gjort ändringar fram och tillbaka och som det är nu så är jag inte nöjd med den. Funderar på att göra om alltihopa. Tar nog en "färdig" design som finns att välja på och ändrar om den i så fall :) Gör det nog ikväll för jag hinner inte just nu. Men om ni letar efter menyn (med kategorierna och senaste inlägg och så) så finns den för tillfället allra längs ner på bloggen då jag inte hinner ändra detta nu! 

Molly då & nu

November 2011
 
Augusti 2013

Rookie då & nu

Januari 2010
 
Oktober 2013

Fluffy 2008

Hittade denna bilden på Fluffy från 2008, ser ut som att hon kör en osynlig motorcykel :P

Fluffy då & nu

December 2007
 
September 2013

En tisdag i oktober

Det mesta känns rätt segt nu tycker jag. Hade en tung dag på jobbet med mycket att göra, som inte var bra för någon av oss. Så nu är jag ganska öm i kroppen. Sen så har det varit skitväder, rent ut sagt, de senaste dagarna med massa regn, blåst och kyla. Idag har det förvisso varit lite varmt. Men det är redan mörkt ute och det är inte kul :( Blä för denna tiden på året. Det är ju nästan dags att börja längta efter snön ;) Till råga på allt har jag sovit dåligt ett par nätter nu. 
Tänkte sitta och kolla igenom bilderna på datan, borde rensa och sortera men jag tänkte välja ut bilder att beställa framkallningar på. Ska fortsätta på mitt collage (eller vad jag ska kalla det) med bilder på väggen :)  
 
Detta är en av bilderna jag valt ut :) Älskar bilden på den här hönan jag tog för två år sen ♥

Pysselprojekt - dockhus - fåtölj

 
Suttit lite när jag haft tid och pysslat ihop en matchande fåtölj till soffan jag gjorde för ett tag sen :) Ser nu att det ser lite konstigt ut under men det är skuggan för jag måste ha lampa (eller blixt) när jag fotar :P
 

Grov hönökaka

Bakat bröd ikväll :)

Parfym & örhängen

Parfym med doft av liljekonvalj. Köpt på Yves Rocher 149:-
 
Örhängen från Ur&Penn, 25:-/par

Chokladfestivalen - tårtor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På chokladfestivalen hade dom även ett bord med en massa vackra tårtor på :) Det är eleverna som går YH-utbildningen Bagare & Konditor i Göteborg som har gjort tårtorna. Temat var London. Dessa tårtor kunde man rösta på dessa dagar som festivalen pågår och vinnaren är tårtan på bild nummer 3 (som jag tyvärr fick en dålig bild på). Alla var verkligen fina, och min favorit är den på första bilden :)

I storstaden

 
 
 
 
 
Några bilder på Göteborg samt en på Toloe utanför hotellet där chokladfestivalen var :)

Doppresenten

 
Tänkte att ni kunde få en närmare titt på doppresenten och dopkortet som gulliga Arvid fick för en dryg vecka sen :) Det är en bekant till mig som gjort bilden och hon är verkligen duktig! Är så nöjd med presenten ;)
 

Chokladfestivalen 2013 - Göteborg

 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
Idag gick jag och Toloe på chokladfestivalen som var på ett hotell i Göteborg :) Massor av vacker och supergod choklad att båda titta på och smaka :D Vi strosade runt i fyra timmar ungefär samt att vi var på en föreläsning där som handlade om choklad i matlagningen, mycket spännande! Detta vill jag gärna göra om ;) Så på bilderna ser ni lite hur det såg ut där. Provsmakade det mesta faktiskt ;) Älskar choklad ♥

Chokladfestivalen - inköp

Whisky-praliner
 
Krossade kakaobönor med tillhörande kvarn (till matlagning)
 
Blandade praliner (som trillade runt i asken i kassen)
 
Frystorkade jordgubbar med mörk choklad runt
 
Passionsfruktstryfflar med vit choklad och äpple-kaneltryfflar med mörk choklad
 
Chokladklubba med polkagris
 
Chokladdryckspulver
 
Lågalkoholhaltig kolsyrat vin
 
Här ser ni en samling av vad jag köpte på chokladfestivalen som jag och Toloe var på i Göteborg idag :) Kommer ett separat inlägg med info och bilder från själva chokladfestivalen ;)

Gbg

Kom till Göteborg vid 15:45 och gick direkt till Nordstan och närmare bestämt Varuhuset Femman :) Toloe, som jag är här och hälsar på, var på sin praktik så vi träffades några timmar senare. Helt okej för då fick jag tid att gå runt bland alla affärerna där :) Var inne i massa affärer och köpte fyra par örhängen på Ur&Penn samt en parfym på Yves Rocher :) När Toloe kom gick vi runt i en del affärer tillsammans.
Sitter just nu i hennes och hennes pojkväns (som inte är här) lilla lägenhet. Vi har ätit (för mig) annorlunda mat från Iran och mumsar nu på torkad frukt och choklad medan teet kokar :) Mysigt! I morgon ska vi ta oss till chokladfestivalen, ska bli så roligt :)
 
Iransk mat med ett namn jag varken kan uttala eller stava :P
Jag som väntar på tåget i Alvesta (ska rätta till bilden när jag kommer hem)
 
Torkad frukt och choklad

Mot Göteborg

Om några timmar så sitter jag på tåget mot Göteborg :) Ska hälsa på min kompis Toloe och se hur hon har det. Hon jobbar när jag kommer dit så jag får gå på Nordstan ett tag :) I morgon ska vi gå på chokladfestivalen i Göteborg :) Det ska bli så roligt! Sen så åker jag hem i morgon eftermiddag igen. Får se om jag kan blogga något annars hörs vi i morgon kväll eller på söndag :)
Så snart är det dags för mig att börja packa. Ska se om jag hinner göra klart fåtöljen jag håller på med till dockhuset idag :) Ha en fin helg!
 
Fluffy käkade gräs ute förra helgen :)

Underbara honung

 
Öppnade en ny burk av svärfars underbar honung idag ♥ Använde honungen i min nya favorit bland varma drycker: chaite-latte som ni ser på nästa bild :) Honung är ju så gott och gör gott ;)
 

Höstfotografering 4

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pysselprojekt - dockhus - gardin 1

 
Hittade ett gammalt plagg som jag klippte av en del av och sydde upp en gardin av :) Tyget ärr ljust blått. Har två fönster till som behöver gardiner, tänkte göra andra varianter av gardiner till dom med andra tyger :P
 

Underbar kväll på restaurang

Har varit ute med jobbet ikväll och käkat mat på restaurang! Så god mat och underbara männsikor :) Plankstek och kladdkaka är bland det allra godaste man kan äta tycker jag! :) Massor med skratt blev så klart :) Nu är jag proppmätt! Bilden är från instagram där ni kan följa mig på the_maddie. Dyker upp en del saker där som jag inte visar här :P  

Pysselprojekt - dockhus - TV

Har suttit en stund idag och pysslat ihop en tv :) Tycker det är lite roligt att ha en platt-tv och svartvit bild. Svårt att få det att se ut mer som en tv och inte så mycket som en tavla, men jag tror att foten gör stor skillnad :)

Molly

 
 
 
 
Lade Molly så här på mina ben förut och hon bara accepterade det och somnade en liten stund :P

Höstfotografering 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är oredigerade.

Höstfotografering 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barndopsbröllop

Igår gick vi som planerat på barndop och utan att veta om det hamnade vi på ett gemensamt bröllop och barndop! Vilken chock för familjerna med så roligt! :D Stort grattis än en gång till Erika, Jon och lille Arvid ♥
 
I kyrkan
 
Kyssa bruden
 
Söte Arvid i farfars famn
 
Brudbuketten
 
Servetten
 
Jag och Joel (Tore tog bilden), haha blundar alltid på bild
 
Skära tårtan
 
Bröllopsvals
 
Öppnar presenten från mig och Joel. Dom verkade väldigt glada och överraskade över presenten :) Det är en tavla som föreställer deras son, dopbarnet Arvid, tecknad av en vän till mig.

Höstfotografering 1

Åkte iväg till ett fint ställe som ligger några kilometer här ifrån och fotade massa fina höstbilder idag när jag kommit hem från jobbet :) Tänkte dela upp det i flera inlägg, först ut är olika löv/blommor/bär som jag håller i. Gillar speciellt första bilden :) Alla bilder är som vanligt oredigerade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sugar Crush

Gillar verkligen det nya nagellacket från IsaDora som jag köpte för några dagar sen :) Provade det nyss och det blir ju jättefint och är mysigt att pilla på :P Gillar penslarna som IsaDora har, borde köpa fler av deras lack men dom är ju lite dyra men det kan det ju faktiskt vara värt ^^

Glad nyhet!

Från och med måndag är jag tills vidare-anställd på mitt jobb :D Weeehooo! Det är första gången jag är anställd som något annat än vikarie :P Har skrivit på anställningsavtalet idag och nu ska bara chefen skriva på med :) Det första avtalet hon skrivit på hade blivit fel såg jag så där stod det att min månadslön var min timlön, haha ;) Så fixade ett nytt med löneassistenten och så ska chefen skriva på när hon är på kontoret igen.
Känns så skönt och tryggt detta :) Nu kan vi äntligen gå på jakt efter ett större hus som blir vårt eget! :D
 
Mys med Fluffy igår ♥

Pysselprojekt - dockhus före och efter

Före:
Dockhuset som det såg ut när jag köpte det
 
Efter att jag rivit ut en del golv och tapeter 
 
Efter:
Som det ser ut just nu - lite skillnad va? ;)
 
Före:
Entrén 
 
Efter:
Entrén
 
Före:
Köket
 
Efter:
Köket
 
Före:
Vardagsrummet
 
Efter:
Vardagsrummet
 
Vardagsrummet och balkongen
 
Före:
Badrummet
 
Efter:
Badrummet
 
Före:
Sovrummet (uppe till höger: missade att få en närmare bild före)
 
Efter:
Sovrummet
 
OBS! Dockhuset är inte klart ännu. Ska fortfarande måla kanterna vita och utsidan röd. Sen så har jag massor av möbler och dekorationer att tillverka och/eller köpa :)

Pysselprojekt - dockhus del 13

 
 
 
Så nu är balkongen klar :) Den är gjord i etapper eftersom det är mycket målning: taket, staketet, fönstret och väggarna är målade. Sen så är golvet gjort av en tapet.  

Pysselprojekt - dockhus del 12

 
 
Nu är äntligen badrummet i dockhuset klart! Har satt dit mosaik på golvet och väggarna så det ska se ut som kakel. Är så nöjd :) Men det var ganska så svårt att få till bitarna då alla inte är exakt lika stora eller så. Ska bara göra klart balkongen och måla utsidan så är själva dockhuset klart :) 

Höstbilder i mörkret

 
 
 
 
 
 
 
Var ute och fotade lite på och runt tomten förut :) Det är verkligen mycket fina höstfärger ute nu. Tänkte ge mig iväg och fota ordentliga höstbilder nu någon dag :) 

Nya blommor

Kalanchoe 
 
Novemberkaktus 
 
Hibiskus
 
Köpte lite nya blommor idag när jag var i stan och storhandlade :) Hade några blommor hemma som det var dags att slänga och då är det härligt med lite nytt :)

Grönt är skönt

Tycker så mycket om koftan jag köpte härom dagen så jag stack dit och köpte en till :P Dålig mobilbild då den är grönare än den ser ut. Men den är så mysig :)

Pysselprojekt - dockhus - soffa

 
 
 
Har hållit på några dagar nu med att pyssla ihop en soffa till dockhuset :) Den är gjord av badsvampar, ett par byxor och färdiga träkulor. Är nöjd ;)

Rågsiktskakor med rivna morötter

Dockhuset - mosaik

Beställde mosaik till dockhuset igår förmiddag från en sida på nätet och idag damp det ner i brevlådan! Snabb leverans :) Har möte om 1,5 timme och ska äta lunch och så innan men jag tänkte sätta igång ikväll :) Håller på att tillverka en soffa också och den borde vara klar snart :)
 

Otur

Händelse nr 1:
Skulle gå upp för trappan med en tvättkorg med mig (avlång rektangulär) och lyckades på något sätt snubbla i trappan och slå mig på tvättkorgen. Vet inte hur det gick till för det gick så fort men jag slog i ena framtanden i alla fall. Den är hel men gör fortfarande riktigt ont även idag. Kan inte bita ordentligt och det gör ont så fort jag kommer emot den :(
 
Händelse nr 2:
Satt i skrivbordsstolen och skulle pyssla med dockhuset. Molly hoppar upp i famnen på mig och då trillar min mobil ur fickan och landar på golvet. Får panik och kastar mig efter den, då jag tror att skärmen spräcks (ungefär vad som hände med min förra mobil). Detta resulterar i att jag lyckas sträcka någon muskel som sitter i nacken ut mot axeln :( Men mobilen är okej.
 
Nu väntar jag bara på händelse nummer tre då allt dåligt alltid brukar hända tre gånger :( Så ingen bra dag med andra ord! 

Pysselprojekt - dockhus - sneak peek

Här kommer en liten hint om vad jag pysslar med :) Detta är då balkongen som jag målar väggarna på. Ni kan ju se den fula tegelväggen innan och sen hur jag målar det rött :) Men det ska på något lager till. Sen så ska jag fixa till golvet med.

Pysselprojekt - dockhus - gardinstång

Har pysslar ihop tre gardinstänger nu under en tid - en till varje fönster :) Dom är gjorda av grillpinnar och färdiga små kulor i trä och så har jag målat allt i guld :) Krokarna är färdiga små krokar som jag klippt av och limmat dit.

Laxsoppa

Testade ett nytt recept ikväll, laxsoppa blev det och det var riktigt gott :) Vitlöksbaguette till det med persiljesmör, mums :)

Passionsblomman uppdatering 1

Såg idag att min passionsblomma har växt ganska ordentligt den senaste tiden :) Just nu ser den ut som på bilden ovan :)
 
När jag planterade växten den 12 september såg den ut så här. Så dubbel storlek alltså :)

Pysselprojekt - dockhus - kristallkrona

Har suttit och knåpat ihop en kristallkrona till dockhuset ikväll :) Ska bara komma på ett sätt att fästa den i taket med :P Svårt att få den bra på bild men "kristallerna" glimmar i olika färger kan man säga.

Kläder!

 
 
 
Har spenderat cirka 5,5 timmar i stan idag :P Bland annat så shoppade jag lite nya kläder. Är så nöjd med mina inköp! :) Koftan på första bilden kommer från Lindex och de andra två plaggen köpte jag på New Yorker :)

Nya saker till dockhuset

Har ett tag funderat på vilka som kan tänkas bo i dockhuset jag håller på att renovera :) Gick in på Toysrus idag och hittade dess ursöta små möss från Sylvanian Families, och jag var bara tvungen att köpa dom ;) Har sett dom i någon reklam på tv någon gång, och dom ska egentligen tillhöra ett särskilt dockhus men det struntar jag i :P Det finns flera söta såna här djurfamiljer och det var liiite svårt att välja, men jag fastnade verkligen för dessa.
 
Var på Erikshjälpen och köpte två grejer dels massagesaken i trä på bilden och den lilla söta klockan med katter på (nästa bild). Tapetbiten hämtade jag på Rusta. Sen så var jag även på Panduro och köpte de resterande grejerna. Vad det blir av alltsammans får ni se längre fram :)
 
Svårt att se på denna bild kanske men hela figuren är kanske 3 cm hög bara :)

En lördag på stan

Har tänkt att spendera några timmar i Växjö idag när Joel ändå är iväg och fiskar :) Har många ärenden, dels ska jag kolla lite på kläder, sen så har jag en hel del att kolla efter till dockhuset, det är höstmarknad på Grand Samarkand idag så dit ska jag med :) Tänkte ta en sväng in förbi Erikshjälpen med, har inte varit där innan. Tänkte åka in snart så att jag har tid att sitta och pyssla ikväll :) 
 
Fluffy hade det mysigt med husses toffel igår medan Rookie smög omkring :) Molly är precis utanför bild ;)

Förstoringar!

 
 
Äntligen har jag fått fatt på ramar till bilderna som jag betällde som förstoringar för ett tag sen :) Är så nöjd! Bilden med lejonen hänger i hallen och man ser den direkt när man kommer in i huset. Den andra hänger i köket och även den ser man direkt när man kommer in i köket då. Tänk att ha så fina bilder som man tagit alldeles själv :)  

Älskling är redo för fisketripp

 
 
Haha min "snygging" till karl har rustat sig för fisketrippen i morgon med bröderna :P Men han lär nog vara varm i alla fall (han har underställ med) :) 

MindFeud - nytt rekord

Har inte spelat MindFeud på ett tag men började lute igen för en vecka sen. Det är ju ett kul spel och så slog jag nyligen mitt rekord. 80 poäng :)
 
 
 

Snart helg

I och med hur mitt jobb ser ut med olika dagar jag jobbar och olika jag är ledig så brukar jag inte längta efter helgen. Men denna veckan har segat sig fram tycker jag och för ovanlighetens skull jobbar jag måndag till fredag denna veckan och är ledig lördag och söndag. Så det ska bli skönt med helg :)
Joel ska iväg och fiska med sina bröder nere i Blekinge på lördag så jag får hela dagen för mig själv. Det har jag inte något emot då Joel får göra något han tycker är roligt och jag ska ändå spendera dagen i stan hade jag tänkt ;) Hur som helst, jobb i morgon 07:45-17:00 men sen så ska jag sätta mig vid dockhuset igen :) Har dock inte det material jag vill ha och behöver men något ska jag nog kunna komma på att pyssla med :) Ska ju fixa det på lördag :) Ha det fint!
 
Tänk vad en enkel låda kan roa många katter :P Sen denna landade på golvet häromdagen så har alla katterna varit där och busat i omgångar så att nu är ena sidan paj :P På bilden ser ni Molly.
 

Rött lack



På bilden ser det ut att vara skarpare rött än vad det är. Det är även lite glitter i :)

Stomp och köttbullar

Testade ett nytt spännande brödrecept ikväll :) Det kallas för stomp. Är väldigt enkelt att göra men man gräddar inte dom i ugnen utan i stekpannan. Efter smakprov och diskussion med Joel så kom vi fram till att det smakar lite som pannkaka och lite som pitabröd :P Gott :) 
 
Gjorde en rejäl sats med köttbullar idag :) 44 stycken blev det så det räcker nog ett tag ;)
 

Te - Vanilla Caramel

Det dyker upp så mycket goda, nyttiga drycker nu och det gillar jag :) Skrev ju förut om Loka Pepparkaka och igår provade jag på ett av de nya tesorterna från Lipton. Detta har smak av vanilj och karamell och det är ju som flytande godis :P Så gott :) Det finns två andra tenyheter som heter Blueberry muffin, alltså med smak av blåbärsmuffins och det andra heter Strawberry cupcake, alltså jordgubbscupcake. Har inte provat dessa men det kanske jag gör. Vem behöver godis när det finns såna här godsaker, som inte är fullproppade med socker? :) Bilden är från Instagram där du kan följa mig på the_maddie

Pysselprojekt - dockhus del 11

Före:
 
Efter:
 
Fjärde rummet i dockhuset är nu klart :) Slog på stort och gjorde en fondvägg :P Den andra tapeten var inte riktigt bra men det får duga. Tycker att golvet blev fint :)
 
Har även fått dit golvlister i det förra rummet :)

Pysselprojekt - dockhus del 10

Idag har jag bland annat målat handtagen på alla dörrar i dockhuset :) Håller på med det fjärde rummet nu, men det är inte klart ännu så ni får vänta med att se det ;) 
 

Korvomelett

Tycker ofta att det är hopplöst att hitta på något att göra till lunch när jag är ensam hemma. Idag blev det en enkel rätt: omelett med en kryddig kalkonkorv :) Gott och mättande men jag skulle haft någon grönsak till känner jag :P
RSS 2.0