Molly & Rookie

 
 
Tänkte visa er något ovanligt som hände förra veckan :) Rookie låg nämligen och myste med Molly :) Vilken chock! Haha :P Nej, men Rookie (inte Fluffy heller för den delen) brukar inte tycka att det är okej att ligga så nära Molly frivilligt :P Så det förevigade jag på bild :D 

Pysselprojekt - dockhus del 9

 
 
Har gjort klart hela det stora rummet nu ikväll :) Det tar tiiiid att lägga dit golvet på det här sättet men det är värt det för det blir så fint tycker jag :P Eventuellt ska jag lägga golvlister med, men det får jag fundera på. Den lilla balkongen (eller vad man ska kalla det) till vänster ska ha ett annat golv tänkte jag, men jag vet inte vad ännu. Nu så har jag två hela rum kvar att fixa i ordning. Ett av dom ska förmodligen få samma sorts golv som dom jag gjort hittills och det andra blir ett badrum så jag ska försöka lista ut ett sätt att kalka det på :P Så mycket att fundera på framöver men det gillar jag :) Vill ni se före-bilder på detta rum så spana in mitt förra dockhusinlägg :)

Pysselprojekt - dockhus del 8

Före:
 
 
 
Efter: 
 
 
 
Har pysslat länge med att få ordning på detta golvet kan jag säga :P Flera timmars klippande och limmande. Tapeterna gick smidigt att få upp däremot. Som ni ser på före-bilderna äverst så finns det en del till av detta rum, men det är inte klart ännu. Ville i alla fall visa hur det ser ut nu :) Är mycket nöjd ;) De vita kanterna runt alla rummen ska fortfarande målas samt även utsidan men det får bli sen när rummen är klara. Får nog måla i garaget då för annars kommer väl katterna bli vita :P

Jobbig helg

Hade långpass på jobbet igår och bara 1,5 timmes rast emellan. Då åkte jag hem för äta lunch med Joel. När jag skulle köra så börjar oljelampan blinka och låta i bilen (den som ser ut som en droppande oljekanna). Jaha, mer eller mindre kaos då det stod i handboken att bilen måste in på verkstad :( Lyckades ta mig till jobbet med bilen och Joel undersöker saken så länge. Det visade sig att motorn kunde ha pajat och då fick vi inte köra den mer. Så idag på morgonen fick Joel hjälp av Ola att bogsera bilen där ifrån och till en som kunde titta på den. Bogserlinan gick av vid ett tillfälle på vägen så det var ju lagom roligt :/ Jag var på jobbet under tiden.
Det visade sig sen i alla fall att oljan, som dom fyllde på när vi hade den inne på sevice sist, var dålig och att oljefiltret skulle bytas. Tur att det inte var motorn! Hoppas Joel kan hämta den i morgon. Detta innebär dock att jag måste ta tåget till jobbet i morgon när jag börjar 07:30, tåget går 06:52 så jag måste upp tidigt i morgon :( Man märker ju i alla fall hur beroende man är av bilen när något sånt här händer!
 
Den första bilden jag tog på "gamla Bettan" :)

Bloggspaning

Måste bara tipsa om den nya fina sidan från blogg.se som heter
Bloggspaning för er som inte redan hittat dit. Det är ett bra sätt att
få andra att se ens blogginlägg och samtidigt spana in inlägg
från andra bloggare :)
 

Pysselprojekt - dockhus del 7

Har gjort klart nästa rum i dockhuset idag :) Började igår och försökte lösa tapetseringen vid trappan. Satt i flera timmar och pillade men det verkade omöjligt så jag blev lack och lade det på is tills idag ^^ Fick lösa det med färg närmast trappstegen istället för tapet :P
 
Här kan ni ser hur det såg ut innan jag lade dit golvet och tapetserade.
 
Har även lagt in en matta (mjukt tyg) i trappan och guldfärgade pinnar. Tycker det blev tufft :) Fick nöja mig med bara denna bilden eftersom det gick inte att fota närmare eftersom det är så trång.

Fler Disneyklassiker till samlingen

De senaste två tillskotten till min samling av Disneyklassiker :) Den lilla sjöjungfrun fanns äntligen i affären igår att köpa, det är min absoluta favorit bland Disney :D 
 
Den börjar likna något nu, min samling, men det är ännu många kvar ;) De längst till höger är uppföljare till Disneyklassikerna :) Synd att inte alla filmerna släpps med pappersomslag dock.
 

Kall morgon = första frosten

Kallt ute idag!
 

Ny kategori - dockhuset!

Tänkte att denna dockhusrenovering kan få sig en egen kategori då jag gissar att det kommer bli många inlägg om detta :P Sen så är det ju lättare att följa allt genom denna kategorin :) Har även tryckt ihop alla inlägg om nail art i en kategori med samma namn. 

Pysselprojekt - dockhus del 6

 
 
 
 
 
Idag har jag fixat lite med bland annat yttertaket på dockhuset. Har målat det så nu är det rött och fint :) Har även målat innertaken längst ner vita och dörrarna med för sista gången. Det är lite rörigt på bilderna men det är ju en renovering så :P Nu har jag påbörjat ett annat rum.

Pysselprojekt - dockhus del 5

Nu är golvet i det första rummet klart :) Har även satt dit lister runt om som ni ser. Allt detta är gjort av en bordstablett. De flesta golven ska ha samma typ av golv fast i lite andra variationer, ni får se då :) Är riktigt nöjd med hur det första rummet blev. Har funderingar på att fixa till en gardinstång med så jag kan ha gardiner där sen, men det blir ett senare projekt.
 
Så här såg det ut innan. Det är rummet längst upp till höger som jag gjort om nu.  

Lite nytt

 
Tänkte pigga upp bloggdesignen lite, så idag ändrade jag om bakgrunden :) Ser ni ingen skillnad så tryck på F5 så uppdaterar ni sidan. Tog även bort menyn under headern, då den är för jobbig att hålla uppdaterad ^^ 

Grova morotskakor

Igår kväll bakade jag bröd igen - denna gången blev det grova morotskakor :) Så härligt men hembakat bröd då det både doftar och smakar gott plus att det är så roligt att baka :)

Pysselprojekt - dockhus del 4

Igår satte jag igång med ett av rummen i dockhuset. Mycket pill blev det när jag skulle sätta upp tapeterna och det är inte perfekt men det blev ändå fint :) Tapeterna är inte helt släta utan dom har lite struktur så att säga, man kan känna mönstret helt enkelt :)
 
Har även målat en hel del på dörrar, fönster, kanter och staket :)

Loka Pepparkaka och julmust

Köpte nyaste smaken på Loka förra veckan men inte hunnit testa den förrän igår. Måste bara säga att den är så god! Gillar du pepparkaksdeg så kommer du älska denna, vilket jag gör :P Gillar inte Loka egentligen men jag gillar att prova nya saker, och när jag insett att den smakar pepparkaksdeg så tog den slut fort ;) Måste köpa mer! 
 
Blev förvånad igår när jag handlade mat och insåg att dom redan börjat med julmust :O Är inte det liiiite tidigt? Men jag köpte några i alla fall för Joel älskar dom, men inte jag :P

Fina äpplen

Fick dessa fina äpplen på ett ställe jag jobbade på häromdagen, dom har så mycket äpplen och kan inte göra av med alla :)

Pysselprojekt - dockhus inhandlat idag

Inhandlat lite saker på Röda Korset, Jysk, ÖoB och Rusta idag till dockhuset :) Tapeterna till vänster är tapetprover som jag fick gratis :) Men jag vet inte ännu om jag kommer använda allt. Vi får se :)

Pysselprojekt - dockhus sneakpeek: tapeter

Tänkte visa er en liten sneakpeek på dom två tapeterna som jag fick med mig från min familj :) Jag har inte bestämt mig ännu för om jag ska använda dom eller ej men det får ni veta senare. 
Skulle gärna vilja göra ett badrum i dockhuset som är kaklat eller åtminstone ser ut som kakel, men hur jag ska lösa det vet jag inte ännu. Det tål att funderas på och undersökas vidare :) 
Har en idé om vad jag ska göra trägolv av så jag ska se om jag kan hitta och köpa detta idag :) Men mer om det senare.
Har även funderat på att måla om hela utsidan på dockhuset då jag inte precis gillar det som det ser ut nu :P Rött skulle nog vara fint tror jag. Ska se om jag kan hitta inomhusfärg idag :)

Garner

Mamma har varit med i en tävling i en tidning där hon vann dessa garner till mig :) Det medföljer en beskrivning på vad man ska göra av garnet, får se när jag sätter igång. Just nu har jag mycket annat jag pysslar med så detta får nog vänta. Men fina garnera är det :) Tack mamma ♥

Lindt Lindor - Dark mint

Har hittat en till favoritchoklad från Lindt som heter Dark Mint :) Mint måste vara den bästa kombinationen med mörkchoklad! :)
 

Game & Watch Green house och Donkey Kong Jr

 
 
 
Hittade resterande Game & Watch-spel nu när jag var hemma på Gotland :) Testade dom nyss och båda spelen funkar fint, precis som Safebuster jag skrev om förut :) Syns att spelen är välanvändna för dom är repiga :P 

Ledig dag = fullspäckad dag

Efter en långdag på jobbet igår så är jag ledig idag :P Har mycket jag tänkt hinna med idag men det är mest roliga grejer så det ska nog gå bra :)
Hann inte packa upp efter Gotlandsresan så jag gjorde det idag innan frukost, det var inte så mycket :) Ska visa ett par saker som jag fick med mig därifrån senare, så idag blir det nog ganska mycket bloggande :)
Tänkte åka in och handla idag. Har fått mina förstoringar jag beställde för ett tag sen så jag ska skriva upp måtten på dom och förhoppningsvis hittar jag fina ramar till dom i stan, så dom kan komma upp på väggen :) Ska även kolla runt lite efter tapeter, golv och färg till dockhuset - skoj! :) Så klart ska jag handla mat också.
Med all säkerhet kommer jag pyssla med dockhuset idag med :) Har mer rivning kvar och ska se över vilka dörrar och fönster som behöver mer färg. Fick två olika tapeter hemifrån Gotland som jag eventuellt ska använda.
Ikväll hat jag tänkt baka bröd också, ska bara handla hem ingredienserna :) Tyckte att jag såg i ett reklamblad att dom hade fina jäskorgar för bröd på City Gross så dom ska jag kika närmare på :) 
Har även lite andra småsaker att fixa med idag så jag vet vad jag ska roa mig med i alla fall :P Hoppas ni får en fin tisdag! ♥
 
Bjuder på en mobilbild från båten jag åkte i söndags

Fin frukt från Fole

Lovade ju att visa dom fina äpplen, päron och plommon jag fick av mormor och morfar när vi var där :) Härligt med frukt direkt från trädgården :)

Svampgratinerad fläskfilé

 
 
 
Den har maten åt vi till lunch idag :) Så gott men oj vad mätt man blir :P Receptet kommer från en av mammas tidningar så jag fotade av det så jag kan göra samma hemma. Fanns flera fläskfilérecept där som jag ska prova :)

Knäckig äppelkaka


Bakade denna goda äppelkakan och slängde ihop vaniljsås till som jag bjöd familjen på ikväll :) Det blev bra betyg särskilt från pappa :P

Fotbollsmatch

 
 
 
 
 

Idag var jag, mina bröder och Ebba och tittade på när Jonathan spelade fotbollsmatch :) 2-2 blev det.

Släktkalas

 
Ikväll var vi hos mormor och morfar :) Hela min familj med Ebba och Jonathan, mina två mostrar, min mosters man och två av mina kusiner var där. Vi grillade kött och åt med potatisgratäng och grönsaker :) Sen fikade vi med drömtårta som jag, mamma och Magnus gjorde igår. Mysigt :) Vi kom dit lite tidigare och hjälpte till och då fick jag plocka med mig frukt från deras trädgård hem. Kan visa i ett annat inlägg :) Blev mycket prat och skratt :) Ebba blev trött mot slutet och somnade gott mot farmors axel ♥

Jonathan


Idag kom mina brorsbarn Jonathan och Ebba hit till oss :) Jonathan hade tre läxor att göra som jag hjälpte honom med. Det var svenska, engelska och matte, de första två gick ganska bra men matten var lite knepigare för honom men det gick till slut :) Han skrattade massor hela tiden i alla fall :P 

Mammas penséer

 
 
 
 
 
 
 

Solrosor

 
 
 

Pysselprojekt - dockhus del 3

 
 
 
 
Idag har jag slipat och börjat måla en del :) Innertaket är målat i vitt och alla dörrar, fönster, trappan och räcket har fått sig lite ny vit färg :) Har funderingar på att lägga tyg på trappstegen i ett senare skede, därför är dom inte målade just nu. I ett fönster satt en ful smutsgul plastskiva som jag plockade bort. 

Ny orkidé

I måndags var jag på Ica och där såg jag att dom sålde orkidéer för 49:-/styck så jag passade på att köpa med mig en hem :)

Rookie har Fluffy som kudde

Mys idag på morgonen i sängen :)

Pysselprojekt - dockhus del 2

 
 
 
Påbörjade utrivningen av golv och tapeter redan i söndags och idag fortsatte jag med detta :) Det visade sig att under de fula tapeterna gömde sig ännu fulare tapeter :P Nästan alla golv är någon slags filttyg som är svårt att få väck :/ Får se hur mycket av tapeterna jag får bort. Provade även att måla en av dörrarna i vitt, ni kan jämföra med dörren under hur det såg ut innan. Det kommer nog bli bra. När jag får mer tid ska jag fortsätta riva ut tapeter och golv och sen slipa :) Fönstret på övervåningen var målat innan.

Lite ändrade planer

Skulle egentligen jobba kväll och natt onsdag till torsdag och sen ta Gotlandsbåten på torsdagkväll. Men så körde det ihop sig på ett annat ställe jag jobbar på så jag hjälpte till genom att byta och istället få kväll och natt tisdag till onsdag. Därmed kunde jag boka om båten och istället åka redan på onsdag :) Så en dag extra där är ju inte alls fel :) Jag ska ta mig en ordentlig sovmorgon för jag har en utbildning mellan 13-16 i morgon innan det är dags för mig att börja jobba strax efter ^^ Så det blir en lååång dag :PDetta innebär att jag förmodligen inte kommer ha särskilt mycket tid till att fixa med dockhuset men det är ju ett långtidsprojekt så det är ingen fara med det. Kanske hittar jag något fint på Gotland att ha där i :)

Söta lilla Molly som valt mig till sin människa (Fluffy har valt Joel till sin, Rookie har inte valt någon av oss), vilket innebär att hon mer eller mindre följer efter mig vad jag än gör :P  Det bästa är när hon sitter i närheten av mig, till exempel i soffan och bara tittar på mig och börjar spinna utan att jag rört henne ♥

Katterna är nyfikna på dockhuset

 
 
 
Samtliga bilder är tagna med mobilen :)

Pysselprojekt - dockhus del 1

 
Ikväll har jag varit hemma hos en bekant och köpt ett dockhus av henne :) Det är inte så fint just nu men tanken är så klart att jag ska renovera det :) Det ska bli så roligt! Första steget är nog att riva ut mattor och tapeter samt att slipa. Kommer lägga upp bilder allt eftersom så ni är välkomna att följa med mig på detta pysseläventyr :)

Virkprojekt - mormorsruta

Idag har jag påbörjat ett stort virkprojekt. Det ska blir en filt eller kanske överkast, har inte bestämt riktigt ännu :P Den är i alla fall gjord av en enda stor mormorsruta :) Tänkte köra på ganska mörka färger och visa mer allt eftersom. 
 

Söndag

Idag är regnar det och blåser om vartannat, riktigt höstväder helt enkelt. Så efter ett långt nattpass på jobbet så tog jag en tupplur när jag kom hem. Sen så har jag mest suttit och virkat, börjat på ett annat projekt som jag kör parallellt med det andra projektet :) Detta är ett mycket större projekt så det lär ta mycket längre tid, men båda är lite enformiga att virka så jag varierar lite.
Sen så har jag pratat med en tjej jag känner angående ett pysselprojekt, så jag ska åka in henne ikväll och kolla på en sak jag eventuellt ska köpa av henne :) Vad det är får ni veta senare, om jag köper det. Men det är något jag har funderat på att pyssla med ett tag. Tror det kan bli rikitgt kul :)
Har satt in en kalkonstek i ugnen nu så det ska vi mumsa på ikväll :) Kalkon är något jag alltid älskat att äta. I alla fall så är det dags för dubbelpass på jobbet i morgon, börjar 08:00 och slutar 21:30. Ledig mellan 12:00 och 13:30 så då ska jag hem och äta mat eftersom älsklingen är ledig från jobbet i morgon :) 
Hoppas ni haft en fin helg ♥

Katy Perry - Roar

Bästa låten någonsin med Katy Perry måste ju vara hennes nyaste Roar :) Musikvideon är också riktigt grym :) Kommer helt klart vara en av höstens favoritlåtar! Så härligt med en låt som inte handlar om kärlek som omväxling ;) Inte för att jag har något emot kärlekslåtar, tvärt om, men något annat måste man ju kunna sjunga om också. Så har ni inte hört denna låten så lyssna nu! :)
 
 
I used to bite my tongue and hold my breath
Scared to rock the boat and make a mess
So I sat quietly, agreed politely
I guess that I forgot I had a choice
I let you push me past the breaking point
I stood for nothing, so I fell for everything

You held me down but I got up
Already brushing off the dust
You hear my voice, you hear that sound
Like thunder gonna shake the ground
You held me down but I got up
Get ready 'cause I've had enough
I see it all, I see it now

I got the eye of the tiger, a fighter
Dancing through the fire
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar
Louder, louder than a lion
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar
You're gonna hear me roar

Now I'm floating like a butterfly
Stinging like a bee, I earned my stripes
I went from zero to my own hero

You held me down but I got up
Already brushing off the dust
You hear my voice, you hear that sound
Like thunder gonna shake the ground
You held me down but I got up
Get ready 'cause I've had enough
I see it all, I see it now

I got the eye of the tiger, a fighter
Dancing through the fire
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar
Louder, louder than a lion
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar
You're gonna hear me roar
You're gonna hear me roar

Roar, roar, roar, roar, roar
I got the eye of the tiger, a fighter
Dancing through the fire
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar
Louder, louder than a lion
'Cause I am a champion
And you're gonna hear me roar
You're gonna hear me roar
You're gonna hear me roar
 

Promenad 2013-09-14

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bokat och beställt

För det första så har jag bokat resa hem till Gotland nu på torsdag till söndag :) Ska bli underbart! Lika bra att passa på medan jag är långledig :) 
Sen så har jag även beställt hem förstoringar på två av bilderna jag fotade på Borås Djurpark :) Ska bli spännande att se om de blir bra för då kanske jag beställer fler. 
 
Underbart vackra Almedalen i min underbara stad Visby ♥ 

Fina färger

Jobbar med ett nytt projekt med så fina garnfärger :) Eller nytt är det inte för jag har gjort något liknande innan :P Men det är ju kul att virka så :)

Passionsblomma

Som ni vet har jag varit på jakt efter en passionsblomma men inte hittat en i någon affär så istället fyndade jag denna på Tradera häromdagen :) Igår damp den ner i brevlådan och jag har planterat den. Så nu gäller det bara att hålla tummarna för att den ska växa sig stor och fin och så småningom blomma :) 
 

En helt vanlig torsdag

Idag är en sån där dag när det inte händer något särskilt. Börjar jobba 14:30 och slutar 08:30 i morgon så har ett låååångt pass på jobbet. Innan dess har jag tittat på några avsnitt av Game of thrones, ätit mat och nu städar jag lite. Ute regnar det till och från. En helt vanlig torsdag helt enkelt. Kram på er!

Orange, blått och rött

Brytbara havrerutor

 
Har bestämt mig för att inte köpa bröd längre utan att baka det själv :) Tycker det mesta brödet i affären är trist och många sorter är väldigt lika. Skönt att veta vad som finns i brödet och sen att det så rackarns kul att baka gör ju inte det hela sämre ;) 
Så idag bakade jag en sorts bröd som kallas brytabara havrerutor. Ser väl inte perfekta ut men jag är skyller på att jag är nyböjare. Kör nya recept nu hela tiden, så ni kan se fram emot flera inlägg framöver allt eftersom jag bakar nya bröd :) Är havregryn (skållat) i bullarna med, inte bara på dom. Ska ta och provsmaka senare ;) 

Tropikhuset (bildbomb)

När vi gått några timmar på Borås djurpark bestämde vi oss för att besöka Tropikhuset som ligger i anslutning till djurparken men som inte hör ihop med den. Häftigt att gå där och kolla på alla ormar, spindlar, ödlor m.m :) Men svårt att fota måste jag säga ^^ Är riktigt nöjd med första bilden nedan :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad katterna haft för sig på sistone

Molly igår
 
Fluffy igår
 
Fluffy och Rookie idag på morgonen
 
Molly ikväll
 
Rookie ikväll
 
Fluffy ikväll
 

Game of Thrones

Är ju ledig en del på vardagarna och då tycker jag att det är skönt att ha tvn igång, så den senaste tiden har jag haft The Big Bang Theory igång på tvn :) Har dock sett alla avsnitt som finns nu så då hade jag inget annat att se.
Joel föreslog att jag skulle kolla på en serie som heter Game of Thrones som han har tittat på. Jag var lite tveksam eftersom jag har sett första avsnittet för några år sen och då gillade jag inte den. Men så bestämde jag mig för att ge den en chans eftersom Joel säger att det är "den bästa serien han sett" (och han har sett många).
Fick mer eller mindre tvinga mig själv att kolla på dom första 4-5 avsnitten men sen så fastnar man för det blir bara bättre och spännande som fasen är det! Det händer väldigt mycket i serien och till en början förstår man inte särskilt mycket. Har nu sett färdigt första säsongen och ser fram emot att börja på nästa :) 
Game of Thrones är baserad på bokserien Sagan om is och eld av författaren George R.R. Martin. Det är svårt att förklara vad serien handlar om men som titeln anger så är det ju ett spel om kungatroner. Den är klassad i genrena äventyr, drama och fantasy på Imdb och har där en rating på 9,4/10. Se trailern så förstår ni :) Måste dock säga att Game of Thrones är ingen serie för känsliga människor, trailern är inget hemskt i dock. Men det ska man veta innan man ger sig på att se den här serien. Det händer mycket brutala och hemska saker, och konstiga för den delen, men den  är bra, jävligt bra. Så ge den en chans och stå ut med dom första avsnitten - det är värt det ;)
 

Borås Djurpark - Lodjur

 
 
 
 
 

Borås Djurpark - Björn

 
 
 
 

Borås Djurpark - Orangutang

Missade att få med Orangutangerna i inlägget med apor, så de kommer här istället :P 
 
 

Brödrecept

Har ägnat helgen åt att gå igenom alla Hembakat-tidningar jag har (8 st) och gått igenom dem. Sen har jag skrivit av, skrivit ut, laminerat, gjort hål i och satt in i en pärm sammanlagt 45 brödrecept :P Så nu har jag alla samlade på ett ställe och kan välja och vraka :) 

Fluffy har gjort en grotta i sängen

 

Morotslimpa & parmesankex

 
Varit riktigt sugen på att baka bröd nu några dagar och idag tog jag tag i saken ;) Resultatet blev 36 parmesankex och en limpa :) Båda recepten är nya för mig. Kexen är jättegoda, smakar massa ost så det räcker med lite smör på :) Brödet ska ännu svalna ett tag till innan jag provar det :) 
 

Spindelnät

 
 
 
 
 
 
Var ute på morgonen och fotade spindelnät med daggdroppar på :) Var nog lite sent ute så mycket hade redan försvunnit :P Men fint är det :)

Borås Djurpark - Kafferbuffel

 
 
 

Vackra höstdagar

 
Va underbart det är med såna här fina dagar nu när det blivit höst :) Är ledig nu i helgen och då skulle det bli fint väder så vi tänker nog passa på att grilla lite nu innan säsongen är över :) Bilden tog jag för ett par dagar sen i Alvesta :) Har fortfarande lite bilder från djurparken/Tropikhuset som jag glömt lägga upp, så det kommer framöver. Fått lust att baka bröd så det tänkte jag hinna med i helgen också :) Börjar idag med att skriva av, skriva ut och laminera några brödrecept från tidningen Hembakat. Har redan valt ut och köpt ingredienser till ett brödrecept från den senaste tidningen :) Skulle gärna vilja ha en bakmaskin (typ Kitchen Aid), synd bara att dom är så förbaskat dyra ^^ Hoppas ni får en fin helg ♥

Blått med guldglitter

 

Nya blommor

 
Gick in på Plantagen i tisdags i jakt på en passionsblomma men tyvärr hade dom ingen sån där :/ Dock hittade jag två andra mycket vackra blommor :) En Hibiskus (ovan) och en Celosia Argentea (även kallad Tuppkam eller Plymört) som ni ser på bilden nedan :) Men jag ska ändå fortsätta min jakt på en passionsblomma :)
 
 

Ingen vidare bra kväll

Jobbat till 16:15. Hem. Laga och äta mat. Iväg och handla. Får en sån jävla huvudvärk och illamående på det :( Vimsar runt i stan men lyckas handla det jag ska. Hem och knapra Panodil lagom det börjar bli bättre får jag reda på att min vän har flyttat till Göteborg, om än tillfälligt men förmodligen blir det permanent. Inte roligt alls :( Men roligt för henne som fått praktik där och som kan få jobb sen. 
Tänkte visa er mina fina nya blommor jag köpte idag så det kommer ett inlägg om det :) Har långpass (08:30-21:
45) på jobbet i morgon. Hoppas ni har det bra ♥ 

Fullt upp med jobb

Har ganska späckad vecka nu. Började med heldag idag, dagpass i morgon (byte med en arbetskamrat för att kunna gå på möte nästa vecka), heldag på onsdag, möte och kvällspass på torsdag samt möte på fredag. Men sen är jag ledig resten av helgen :P Så idag har jag inte så mycket spännade att dela med mig av.
Höstvädret har verkligen infunnit sig och jag har börjat frysa nu de senaste dagarna, hatar att frysa :( Men men hösten har väl sin charm den med :P
Har funderingar på att virka något nytt men jag vet bara inte vad? Har lust att prova på någon slags tröja eller kofta, det borde ju gå att virka likväl som det går att sticka :) Virknålen och jag kommer mycket bättre överens än sticknålarna och jag ;) Men jag kanske inte har gett det en ordentlig chans bara ^^
Jag har fortfarande några bilder från djurparken kvar att visa så dom dyker upp framöver. Vi var inne på Tropikhuset med så ett par bilder därifrån kommer också :) Synd bara att det är så svårt att fota genom glaset eller vad det nu är som burarna är gjorda av.
Nu har jag några blogginlägg att läsa innan det är dags att krypa till sängs :) Kram till er goa läsare ♥

Borås Djurpark - Får och getter

 
 
 
 
 
 

Stäppvandringen

Har precis läst klart tredje boken om Ayla som heter Mammutjägarna och här näst ska jag sätta tänderna i fortsättningen Stäppvandringen :) Underbar bokserie! ♥
 

Borås Djurpark - Elandantilop

 
 
 
RSS 2.0