Super Paper Mario

Super Paper Mario är ett plattformsspel till Nintendo Wii. Spelet påminner en del om det gamla Nintendo 64-spelet Paper Mario (om någon minns det). Anledningen till att det heter "paper" är att det är ett 2D-spel, men i Wii-spelet är det blandat 2D och 3D vilket syns tydligt om man tittar på filmen nedan. Det är lite svårt att förklara.

Du börjar spela med Mario samt en "pixl" vid namn Tippi, med vissa egenskaper, och allteftersom man spelar hittar man fler "pixl":ar med andra egenskaper som hjälper en med olika saker. Senare får man oxå spela som Luigi, Peach och Bowser. Så det är inte Bowser som är fienden denna gången utan en figur kallad Count Bleck samt hans "minions".

Spelet är jätteroligt och lite blandad svårighetsgrad men inget så där halvt omöjligt svårt som det kan va i vissa spel. Det är ett annorlunda spel jämfört med dom andra Mario-spelen just för att man kan växla mellan 2D och 3D, men även att det är andra fiender än vanligt samt "pixl"-figurerna. Man träffar ändå på klassiska fiender ute i världarna; som "goomba" och "koopa troopa" samt en hel drös nya. Super Paper Mario rekommenderas starkt om du som jag är ett fan av Mario-spelen :)

 

Mitt spel :)

 

En "trailer" till spelet där du kan se hur det ser ut när man spelar:Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0