Denna veckan

Först senaste nytt om skogsbranden jag skrev om igår. Eftersom det fortfarande brinner och elden inte är under kontroll så fixade dom med vattenbombningar via helikopter. Enligt helagotland.se så var det ett 50-tal personer på plats under natten och cirka 70 personer ska jobba med släckningsarbetet idag. Dom har som mål att få branden under kontroll det närmaste dygnet och sen kommer platsen behöva bevakas läge efteråt.

 

Idag vaknade jag med rejäl ryggvärk, inte så roligt. Måste ha legat konstigt i sängen i natt. Hoppas det går över fort. I eftermiddag blir det iväg till stan och storhandla :) Tänk att det redan är juni! Så härligt väder ute nu :)

 

Snart är det helg och det innebär långledigt för älsklingen :) I morgon torsdag är det Kristi himmelfärdsdag, fredag blir en klämdag, sen är det vanlig helg och på måndag Nationaldagen. Så för hans del, efter idag, inget jobb igen förän tisdag. Själv så har jag två pass inbokade: fredag och lördag.

 

Nu ska jag slänga in lite tvätt i maskinen och sen spela lite mer L.A Noire :) Måste komma ihåg att klippa klorna på katterna idag oxå. Fluffy är bra på att riva Rookie så han får sår; han hade ett på läppen för ett tag sen och nu är det ett litet ärr där. Stackarn ♥

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0